• Huizhou Calipolo accessory Ltd
Huizhou Calipolo accessory Ltd

Uudised

Traditsiooniliste köögitarvete asendamiseks kasutatava silikoonkööginõude kuus eelist
Vabastusaeg: 2020-09-19 11:29:18  Löögid: 11

Ajaarengu käigus on inimesed ja35;39;elutempo kiirem ja kiirem ning inimesed pööravad üha enam tähelepanu toidule.Nagu plaanitud, toidu tervis on lihtne, lihtne tegutseda, lihtne käsitseda, ja kalts on väga hea.Koduperenaiste kööginõud, see on olulisem, et koduperenaised säilitada kööginõud.Nad muretsevad tihti kööginõude hoolduse pärast.Vaata kööginõusid Rust laigud, plekid, õli plekid, veeta palju aega puhastamine ja hooldus tööd, mõjutada rahumeelne ja ilus tuju.

Köögi köögitarvete hügieeni ei saa eirata.Mõned kööginõud ja lauanõud ei ole puhtad sisemise materjali kvaliteedi probleemide või õli mustuse, rooste jne tõttu. Ebahügieenilised kööginõud, mida on lihtne ligi meelitada, hiired, sipelgad ja nii edasi.Madala kvaliteediga roostes, kulunud, haisevad kööginõud, toit on saastunud, söömine kergesti viia krooniline mürgistus, raha ja tervise kadu.

Praegu on turul palju kööginõusid olemas.Let&35;39;s.s esitatakse näiteid mitmete traditsiooniliste köögitarvete defektide ja kahjustuste kohta.

Esiteks.Keraamilised Kitchenware- ja lauanõud: see sisaldab pliid.Kuigi selle toksilisus on väike, on see kahjulik kehale.

Kaks.Rauast kööginõud ja lauanõud: nikkel, titaan, kergesti roostetav, roostes kööginõude kasutamine, lihtne põhjustada oksendamist, kõhulahtisust, füüsilist ebamugavustunnet ja muid sümptomeid.

Kolmas.Vasest kööginõud ja lauanõud: vasest lauanõud, vasest kööginõude kasutamine võib kergesti põhjustada hüpotensiooni, ikterust, maksakahjustust.

Need kööginõud sisaldavad pliid, vaske, niklit, titaani jms, mis mõjutab otseselt inimesi#39;

Kuue silikoonist kööginõude eelis

Esiteks.Seal on palju värve.Seda saab kohandada vastavalt klientide vajadustele, nii et kööginõud rohkem isikustatud.

Kaks.Keskkonnakaitse ja mittetoksilised.Toiduks mõeldud ränigeeli tooted sobivad hästi kokku inimkehaga.

Kolmas.Kandke vastupanu.See ei ole lihtne murda ja murda.

4Kõrge temperatuuri vastupidavus.See suudab 200-le vastu pidada.C ei ole kerge deformeeruda kõrgel temperatuuril.

5.Lihtne puhastada.Lihtne, aeganõudev, mugav hooldus.

6, vananemise vastu.Sellel on pikk kasutusiga ja tugev isolatsioonifunktsioon.

zmkm-800_800 (1).jpg

Eelmine: Kuidas teha silikageeli tooteid k...

Järgmine: No